organized finn | ukk.jpg

|ukk

Ammattijärjestäminen on suhteellisen uusi palvelu. Tällä sivulla opit, mitä ammattijärjestäjä tekee ja miten Organized Finn ehkä voisi auttaa myös sinua. Mikäli lisäkysymyksiä herää, älä epäröi ottaa yhteyttä.


 

Ammatti järjestäjä

Kuka on ammattijärjestäjä?

Ammattijärjestäjä on koulutettu ammattilainen. Hänen työtään on auttaa kiireisiä ja tavarapaljouden keskellä eläviä ihmisiä löytämään kotiinsa ja elämäänsä järjestys ja rauha. Ammattijärjestäjä ei saarnaa minimalismin, vaan ymmärtää, että ihmiset ovat yksilöitä yksilöllisine tarpeineen. Ammattijärjestäjä on vaitiolovelvollinen ja hänen palveluksensa ovat täysin luottamuksellisia. Olen koulutettu ammattijärjestäjä.

Tarvitsenko ammattijärjestäjän palveluja?

Sinä voit kotia lähteä järjestämään myös itsenäisesti. Netistä ja kirjoista löytyy paljon tietoa, jota voit soveltaa omaan elämään. Ammattijärjestäjä voi auttaa, jos sinulla on:

 • järjestämisen projekti, jota et saa valmiiksi tai et pääse alkuun;
 • alkamassa oleva remontti;
 • liian paljon vaatteita/kirjoja/papereja/leluja;
 • uusi keittiö tai vaatehuone tulossa;
 • muuttamisen projekti.

Yhdessä voimme laatia sinulle toimivan suunnitelman kotisi järjestämiseen. Ammattijärjestäjältä saat uusia, tuoreita ideoita ja hän voi auttaa sinua projektisi ongelmakohtien ratkaisemisessa.

 

Meidän palvelut

Miten käytän "Koti&Toimisto" palveluja?

Kaaos ja epäjärjestys voivat piilotella meidän kaikkien kotona. Turhaa ja käyttämätöntä tavaraa kasaantuu keittiön kaappien perukoille, lastenhuoneen laatikoihin ja vaatekomeron perälle. Olemme helposti sokeita vähin erin kasvavalle epäjärjestykselle. Ammattijärjestäjä voi tuoda tilanteeseen uuden, tuoreen näkökulman ja auttaa meitä havaitsemaan ongelmat.

 • Lajittelu on ensimmäinen askel. Käymme tavarat yhdessä läpi ja lajittelemme ne.
 • PIDÄ | MYY / LAHJOITA | HANKKIDUU EROON. Yhdessä asiakkaan kanssa sovimme, mihin kategoriaan mikäkin tuote sijoitetaan.
 • Uuden järjestyssuunnitelman käyttöönotto. Ammattijärjestäjä suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa uuden, toimivan järjestyksen kodin tavaroille ja laatii siitä kirjallisen suunnitelman. Ammattijärjestäjä asettelee tavarat paikoilleen uuden suunnitelman mukaisesti.

Suunnitelma ja sitä koskevat tiedot on saatavana netissä 24/7 asiakkaan omalla, yksityisellä tilillä. Tutustu esimerkkiin tästä linkistä.

Miten käytän "Muuttaminen" palveluja?

Muuttaminen on fyysisesti ja henkisesti haastava prosessi. Erityisen haastavaa se on silloin, kun muutetaan isommasta asunnosta pienempään. Liian suuri tavaramäärä ei mahdu uuteen asuntoon ja karsiminen on ainoa ratkaisu.

 • Lajittelu on ensimmäinen askel. Käymme tavarat yhdessä läpi ja lajittelemme ne.
 • PIDÄ | MYY / LAHJOITA | HANKKIDUU EROON. Yhdessä asiakkaan kanssa sovimme, mihin kategoriaan mikäkin tuote sijoitetaan.
 • Pakkausvalmistelut. Ammattijärjestäjä auttaa tavaroiden pakkauksessa ja pakkauksen suunnittelussa, (ottaen huomioon muutonajan säilytysolosuhteet, kuljetusvaatimukset, pakkausten purkamisen jne).
 • Uuden järjestyssuunnitelman käyttöönotto uudessa kodissa. Yrityksemme auttaa suunnittelemaan ja käyttöönottamaan uuden kodin järjestyssuunnitelman kaikille huoneille ja tiloille. Suunnitelma on sinulle ja kodillesi henkilökohtaisesti laadittava ja tarvittaessa autamme myös käytännön järjestelyissä. Minä laitan kaikki tavarat paikoille uudessa kodissasi itse.

Tiedot asiakkaan projektista ovat saatavilla verkossa 24/7 erityisellä yksityistilillä. Tarkista .pdf-esimerkki.

Miten käytän "DIY Suunnitelmia" palveluja?

Tee-se-itse (aka DIY - Do It Yourself) suunnitelmat ovat erinomainen valinta, kun haluat itse pitää kaikki langat käsissäsi ja tehdä itse, mutta koet kuitenkin, että ammattilaisen sparrauksesta saattaisi olla apua.

 • 1t konsultointi. DIY-palvelujen toteuttamisessa suosimme 60 minuutin vierailua ja tutustumista järjestettävään kohteeseen. Mikäli asut toimialuueemme ulkopuolella (tai Tukholmassa), tutustuminen kohteeseen voidaan järjestää myös Skype-palaverissa.
 • Yksityiskohtainen suunnitelma. Tutustumisen jälkeen toimitamme yksityiskohtaisen järjestyssuunnitelman, jonka mukaan uusi tila voidaan järjestää.
 • Toimitusaika yhden huoneen suunnitelmalle 7 päivää, koko talon suunnitelmalle 14 päivää.
 • Suunnitelma sisältää projektin tavoitteet ja yhteenvedon, suunnitelman laatikoiden ja sisätilojen sisällöstä ja järjestyksestä, tarvittavat tuotteet, suositukset ja aikataulusuunnitelma, jonka mukaan edetä.

DIY suunnitelma on luettavissa ja ladattavissa online 24/7 seuraavan kolmen kuukauden ajan suunnitelman tekemisestä

Miten käytän "Workshopit" palveluja?

Kohderyhmämme ovat ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita kodin järjestämiseen liittyvistä trendeistä, ideoista ja muoti-ilmiöistä - olipa kodin tila sitten toimisto, vaatekaappi, keittiö, lastenhuone, varasto tai jokin muu. Valmistelemme presiksen asiakkaan valitsemasta aiheesta, minkä jälkeen käymme keskustelua ja vastaamme kysymyksiin.

Voinko ostaa palveluitasi sukulaiselle tai ystävälle?

Varmasti voit. Tarjoamme lahjakortteja, joita voit antaa ystävälle tai sukulaiselle lahjaksi. Mutta informoithan ystävääsi etukäteen, että haluat muistaa häntä tällaisella lahjalla - ammattijärjestäminen on palvelu, joka toimii vain kun yhteinen tahtotila on oikea ja luottamuksen ilmapiiri on täydellinen.

 

Maksaminen

Mitä palvelu maksaa?

Katso täältä ajantasaiset hinnat ja tarjoukset: KOTI&TOIMISTO, MUUTTAMINEN, DIY SUUNNITELMIA, ja WORKSHOPIT.

Saanko kotitalousvähennystä?

Ammattijärjestäjän työstä olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksen 50% työn arvonlisäverollisesta osuudesta. Vähennystä voi saada ainoastaan työn osuudesta – ei siis työssä tarvittavista matka- tai materiaalikuluista. Huomioi myös, että esim. kotikonsultaatio ja muutto- tai kuljetuspalvelu ei ole kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä. Lisätietoja: Verohallinto